ไม่มีหมวดหมู่

Announcement from ICUTK, please pay attention

1. From Feb 11 to the the period of final examination general international students include Thai students come back to class as usual.
2. Chinese students who are still trapped in China will learn by on line and take home examination until finish this semester
3. Chinese students who came back to Thailand must also study on line in apartment until the they will be approved by Asean program for their health.